2011-04-26: Supersavertravel lanserar mobilapp


Supersavertravel lanserar mobilapp

En växande efterfråga tidigarelägger utvecklingen av appen

Idag lanserar Supersavertravel en mobilapp för smarttelefoner. Fler och fler kunder vill kunna boka och betala sina resor via sina smarttelefoner eller iPad. Den nya appen uppfyller kundernas mobila behov och gör bokningen enkel. Första kvartalet i år jämfört med förra året visar att antalet besökare till Supersavertravels sajt via en smarttelefon har ökat med 349 %.

Supersavertravels kunder bokar redan idag resor via smarttelefoner samt iPad. Det blir nu ännu enklare att göra det i och med att företaget lanserar en mobilapp. Tack vare den ökade efterfrågan har Supersavertravel valt att tidigarelägga utvecklingen och lanseringen. Första kvartalet i år jämfört med förra året visar att Supersavertravels sajt har en genomsnittlig ökning på 7000 besökare i månaden från smarttelefoner/iPad, vilket motsvarar en ökning med 349 %.

Appen är anpassad efter kundens mobila behov och gör bokningen enkel. Genom att ladda ner den i sin mobil kan kunderna boka och betala resan säkert, oavsett var de befinner sig. Resan bokas och betalas direkt i mobilappen.

I appen kommer kunderna kunna söka flygbiljetter bland över 650 flygbolag och välja bland över 230 000 hotell spridda över hela världen. En tilläggsfunktion gör att kunderna kan söka vilka hotell som ligger närmast där de befinner sig.

- Detta är en fördel för resenärerna, som kan låta kartan guida dem till ett passande hotell. Kunderna kommer även att kunna spara hotellinformation och använda sig av den i offline-läge. När bokningen sedan är avslutad får kunden sitt kvitto/eticket direkt i mobilen, säger Johan Elwin, affärsutvecklingschef på Supersavertravel.

Till en början lanseras mobilappen i Sverige och kommer även att släppas i övriga Norden under sommaren 2011. Appen kommer också att lanseras för iPad under maj månad.

För att fira lanseringen får alla som laddar ner Supersavertravels mobilapp 300 kronor i rabatt om de bokar resan direkt i appen. Erbjudandet gäller fro.m. 26 april t.o.m. 26 maj 2011.

För mer information kontakta:
Johan Elwin, Director of Business Development
Tel: +46 (0) 70 767 54 42
E-post: johan.elwin@etraveli.com

Header
Subject
Body
Footer