Bästa fotobloggen

Med kameran i högsta hugg förevigar denna bloggare sina semesterresor med största iver och bjuder läsaren på fantastiska scenarion och vyer! 


 

Bästa fotoblogg

Susanna Rosén – The House of Susanna


Vad betyder det för dig att du vunnit priset som bästa fotoblogg?

Häftigt superkul kanon roligt, kul att andra uppskattar min blogg.

Hur kom det sig att du började blogga och vad var det som fick dig att blogga om just resor?

Började blogga för att visa nära o kära vad detta äventyr innebär.

Vad driver dig i ditt skrivande? Vad är roligast med att blogga om resor?

Nu skriver väl inte jag så mycket som andra men det är kul att lära sig nya saker som hinduism mm, o få dela med sig detta med hjälp av foto, roligast är väl att kunna ge läsarna en bild av hur det är, förmedla en känsla.

Har du något tips till den som önskar starta en reseblogg?

Oavsett vilken sorts blogg det är så kolla runt på andra bloggar för att få uppfattning om vad du vill, börja enkelt, det tar tid att lära sig framför allt för en gammal tant som ju jag är. De yngre kan väl allt detta på 5 minuter men inte jag haha , var beredd på att det är tidskrävande, utomlands finns inte allt uppkoppling som gör att det funkar. Framför allt när man jobbar med bilder så händer det ofta att det inte går att ladda upp bilder pga långsamma nätverk eller inga alls.

Vad tror du att en utgivning av din blogg i bokformat skulle kunna ge för bloggens utveckling?

Har ingen aning förutom att det givetvis är superkul , fler läsare, kanske sälja någon bild ??

Vad är dina framtidsplaner för bloggen?

Jag bloggar på o visar min vardag o det jag gör, mina små äventyr, givetvis vill jag ju lära mig mer om fotograferingens konst, ta lektioner, bli bättre som fotograf men även som skribent.

Hur kommer du att fira vinsten?

tjoho rop o champagne givetvis ! och tack meddelande till alla som röstat på mig.

Och till sist – har du något skojigt minne som du skulle vilja dela med dig av?

Tyvärr har jag inget foto av djuret i fråga än...jag o min driver var ute o plötsligt såg jag en jättestor katt vid vägkanten....just då såg den ju superstor ut....frågade min driver men han visste inte riktigt just då, hem o googlade på denna katt o hittade ...jungle cat...som ett lodjur...finns runt hörnet här....dagen efter pratar jag med min driver om the jungle cat ...och han säger "oh you mean the fat cats !..ok...det var ju också ett namn...jag småskrattade hela dagen pga av the fat cat..för mig var ju jungle cat mycket mer exotiskt än just fat cat ! olika världar ..för mig exotiskt för min driver just a fat cat .

 

Resultat i finalomröstningen

Header
Subject
Body
Footer