2010-03-26: Supersavertravel ger alla sina fans på facebook rabatt på resor


Internetresebyrån belönar trogna stalkers med rabatter på flyg, hotell och hyrbil


Nu lanserar Supersavertravel sin fanpage på facebook och myntar i samband med lanseringen konceptet och uttrycket ”Don´t be a follower – be a stalker”.  Supersavertravel definierar sina stalkers som fans med det lilla extra, som har en passion för resor, knäppa tävlingar och platser långt bort i världen. Alla som väljer att bli en stalker belönas med 100 kronor i rabatt på valfri produkt hos Supersavertravel.

Internetresebyrån lanserar idag sin facebook fanpage. Anledningen till att ha en fanpage på facebook menar Supersavertravel är enkel, de möter sina kunder och människor som är restokiga på en rolig arena. Här kommer det att finnas möjlighet för dem som blir fans, eller stalkers som Supersavertravel kallar sina beundrare, att ta del av roliga tävlingar, få erbjudanden om billiga resor, tips på resmål, saker att göra runt om i världen och mycket mer.

-    Facebook är en perfekt plattform för att skapa dialog med våra fans säger Marlene Marléne Wallberg, marknadsdirektör på Supersavertravel. Här blir inte dialogen så formell och alla möts på lika villkor, för att vi helt enkelt älskar resor!

På Supersavertravels fanpage kommer det att hända mängder av spännande saker under året.

-    Facebook kommer att vara en strategiskt viktig kanal för att bygga och vidareutveckla vår relation med vår målgrupp. Där våra kunder finns måste vi finnas, säger Marléne Wallberg.

Kundtjänst besvarar frågor på facebook
Supersavertravels fanpage ska inte bara fungera som en plattform för lättsam dialog med fans, här finns även kundtjänst på plats för att svara på frågor under förmiddagarna.

-    Tanken är att kunderna ska kunna få sina frågor rörande, biljetter, bagageregler och mycket mer besvarade på fanpagen på precis samma sätt som om de skickar ett mail till vår kundsupport, säger Marléne Wallberg. Vi är övertygade om att detta kommer att ge oss möjlighet att ge våra kunder ännu bättre service.

Don´t be a follower – be a stalker
Supersavertravel definierar en stalker så här på sin fanpage: ”En stalker är en hängiven och efterhängsen beundrare. Som snarare förföljer sin idol än beundrar den på avstånd. Det här var en beskrivning som vi fastnade för när vi myntade uttrycket ”Don´t be a follower – be a stalker” . För våra fans är något utöver det vanliga, våra fans anstränger sig lite hårdare än andra och gillar att följa med oss på allt vi tar oss för.

En  stalker är ett fan med det lilla extra, som delar vår passion för resor, härliga hotell, vita sandstränder, knäppa tävlingar och platser långt bort i världen.”

Alla som blir en stalker just nu får en rabatt på 100 kronor som kan utnyttjas på resebyråns produkter så som flyg, hotell och hyrbil.

Bli en stalker idag >>

facebook stalker

Header
Subject
Body
Footer