2009-11-09: Supersavertravels hockeyspel gör alla till en vinnare


Skjut flest puckar i mål och vinn flygresor till New York eller London.



Den som skjuter flest puckar i mål i Supersavertravels grymma hockeyspel vinner flygbiljetter till New York, näst flest puckar i mål vinner flygbiljetter till London. Alla andra som deltar i tävlingen och registrerar sitt namn vinner rabattkuponger på hotell, värde 250 kr. Här är alla en vinnare

Nu har Internetresebyrån Supersavertravel lanserat sitt nya roliga hockeyspel och hittills har spelet varit omåttligt populärt.  Anledningen? Förutom att spelet är riktigt roligt lockar förstås de grymma priser som ligger i vinstpotten. Du som lyckas sätta flest puckar i mål vinner en flygresa för två till världens huvudstad, New York. Kommer du tvåa väntar flygbiljetter för två till London.

Sätt minst en puck i mål och vinn rabattkupong på hotell (värde 250 kr).
 Det bästa av allt med tävlingen är att ingen går lottlös. Alla som spelar Supersavertravels hockeyspel vinner en rabattkupong på hotell värde 250 kronor. Allt du behöver göra är att sätta minst ett skott på mål och registrera din e-post adress.

Tävlingar, ett effektivt sätt att interagera med kunden
Supersavertravel är vana vid att anordna tävlingar för sina kunder.
-    Tävlingar är ett jättebra sätt att interagera med våra kunder. Dessutom är det både rolig och effektiv marknadsföring säger Marléne Wallberg, marknadsdirektör på Supersavertravel.

Supersavertravels hockeytävling pågår fram till 28 februari, 2010. Tävla och vinn här »

Om Supersavertravel
Supersavertravel är en av Nordens största Internetresebyråer och erbjuder flygbiljetter,  hotell , paketresor och  hyrbilar. Supersavertravel ingår i resebyråkoncernen European Travel Interactive (eTRAVELi), som är Nordens största Internetresebyråkoncern med 30 % av marknadsandelarna, och finns representerat i 5 länder: Sverige, Danmark, Norge, Finland, och Holland. 2011 omsatte koncernen närnmare 6,5 miljarder kronor med en god vinst.

Header
Subject
Body
Footer