2009-11-03: Supersavertravel samarbetar med MIX Megapol


Supersavertravel sponsrar Grabbplanet med hotell och flygbiljetter

Nu är det åter dags för Adam Alsing och Anders Timell på MIX Megapol att fylla ett plan med 50 grabbar och sticka i väg på en galet rolig resa. I år går färden till New York och Supersavertravel är stolt huvudsponsor av MIX Megapols Grabbplan.

I år är Supersavertravel stolt huvudsponsor av MIX Megapols Grabbplan. Årets resa går till New York och Supersavertravel sponsrar med både hotell och flygbiljetter. 

- Vi är otroligt glada att MIX Megapol valde att kontakta just oss för ett samarbete med Grabbplanet. Det är ett bevis på att vår site och våra tjänster är bra och att vi levererar det vi lovar till våra kunder säger Marléne Wallberg, marknadsdirektör på Supersavertravel.

Radio – en spännande marknadsföringskanal
I huvudsak satsar Internetresebyrån Supersavertravel på försäljningsdrivande kampanjer online men ser nu radio som ett intressant komplement i marknadsföringsmixen.

- Anledningen till att vi väljer radio som kompletterande marknadskanal är att vi ser att det är en liknande målgrupp som lyssnar på MIX Megapol som även handlar sina resor på Supersavertravel. Vi vill möta den här målgruppen i ett nytt medium och hitta nya mötesplatser för att kommunicera med befintliga och potentiella kunder säger Marlene Wallberg.   

Samarbetet mellan Supersavertravel och MIX Megapol sträcker sig under perioden 2 november – 8 december 2009. 

Om Supersavertravel
Supersavertravel är en av Nordens största Internetresebyråer med 15 års erfarenhet av den svenska resemarknaden på nätet.  Hos oss erbjuds resenären att boka flygbiljetter med ca 650 flygbolag, välja bland 230 000 hotell världen över, boka hyrbilar i alla storlekar och prisklasser samt välja bland tusentals aktiviteter på resan – allt till några av marknadens lägsta priser.

Supersavertravel ingår i resebyråkoncernen European Travel Interactive (eTRAVELi), som är Nordens största Internetresebyråkoncern med 30 % av marknadsandelarna, och finns representerat i 5 länder: Sverige, Danmark, Norge, Finland, och Holland.

Om MIX Megapols Grabbplan
Adam Alsing och Anders Timell tar med sig 50 killar till New York för en fantastisk långhelg. MIX Megapols manliga lyssnare bjuds på allt från resan, boendet, middagar och biljett till hockeymatch i Madison Square Garden. Inte nog med det, innan match får alla en chans att träffa hockeyspelarna och legendariska spelare. För att få följa med till New York krävs att någon som tycker du är värd resan nominerar dig, och att du är man förstås.  
Du kan nominera personer till Grabbplanet under perioden 2 november – 27 november, 2009.

Header
Subject
Body
Footer