Weekendresor till Europas bästa smultronställen

Weekend i englans vackra landskap

Gör ett avbrott i vardagen med en weekendresa och upptäck något av Europas bästa smultronställen. Europa är outtömligt på spännande och härliga upplevelser, från Medelhavet i söder där vågorna drar in över solvarma stränder, till det Arktiska Ishavet i norr med sin fascinerande natur. Sträck ut dig på stranden längs Spaniens vackra solkust, ta ett kliv in i historien med ett besök i Rom eller fånga midnattssolen i Nordnorge.

Det bästa är att allt är nära i Europa; på endast några få timmar har du tagit dig med flyget från gran och tall till vajande palmer och allt däremellan. En weekend är det perfekta valet när ressuget blir för stort och dessutom kräver en weekendresa inte en massa av dina dyrbara semesterdagar.

Njut av mat med vänner i Europas städer

Europa står för några av de hetaste och trendigaste storstäderna i världen. Du finner gastronomiska stjärnkök, de tyngsta clubarna och det senaste inom mode. Njut av mat, dryck och fest! Välj bland lokala specialiteter på en enkel taverna eller besök de nyaste och hetaste krogarna. Många av de största konstnärerna kommer från Europa – se målningar av Picasso och Dalí i populära Barcelona eller Rembrandt i härliga Amsterdam. Europas enastående natur måste bara upplevas, från höga berg till djupa dalar som kan göra vem som helst naturfrälst. Alperna är en dröm för varje skidåkarhjärta med fantastiska backar och grym after ski. För alla sol- och badfrälsta går det strålande att låna lite stjärnglans från Franska Rivieran, njuta av att bada i de varma källorna på Island eller finna små pittoreska strandpärlor i det grekiska öriket.

Header
Subject
Body
Footer