TRYGGT VAL – Med Supersavertravel

Vi strävar efter att vara ditt självklara val när du ska boka din resa. För oss är det viktigt att du känner dig trygg med oss och får en positiv upplevelse av våra tjänster.

Som en del av Europas största aktör inom flygresor online är det viktigt att kunna erbjuda ett stort utbud av billiga flygresor. Vi kan därför visa dig resor från fler än 650 flygbolag.

Hos oss är även din säkerhet prioriterad och därför är alla dina köp alltid krypterade.

Nedan har vi samlat några anledningar till varför du kan lita på oss och köpa din resa här. Hoppas det hjälper dig i ditt val och att du känner dig trygg.

 

BOKA TRYGGT

Störst i Norden

Supersavertravel är en del av Etraveli Group AB och vi har över 14 miljoner kunder per år och är ledande i Norden. Vi har lång och gedigen erfarenhet inom resor.

Godkänd av IATA

Vi är godkända av IATA och vår personal är IATA-certifierade med stor kunskap inom resebranschen.

Medlem i Svenska resebyrå- och arrangörsföreningen

Vi är stolta medlemmar i Sveriges Resebyråförening SRF och har även ställt statlig resegaranti hos Kammarkollegiet. Läs mer här >>>

Högsta kreditratingen Trippel - A

Dessutom har vi det högsta kreditbetyg som går att få nämligen – AAA.

Iatas logotype Svenska resebyrå- och arrangörsföreningens logotyp Trippel As logotyp

SUPERSTORT UTBUD

Över 650 flygbolag

Genom att erbjuda ett stort utbud vill vi göra det enkelt för dig att hitta billiga flygbiljetter till just de resor du söker. Därför kan du jämföra och boka flygresor från över 650 flygbolag hos oss.

Mer än 300 000 hotell

Att välja rätt hotell kan ta lite längre tid då det är många kriterier som ska stämma. För att göra letandet efter det perfekta hotellet så smidigt som möjligt för dig har vi samlat mer än 300 000 hotell runt om i världen hos oss.

Hos oss – gör din biljett ombokningsbar

Ibland behöver man ändra sina planer och då är det bra med en ombokningsbar flygbiljett. Vi erbjuder dig möjligheten till att göra flygbiljetten ombokningsbar. Detta är en riktig favorit hos våra kunder, läs mer här om våra ombokningsbara flygbiljetter >>>

650 aircarrier icon 240 000 hotels icon rebooking icon

SÄKER BETALNING

Högsta tillgängliga krypteringsstandard för din säkerhet

Du handlar tryggt hos oss då vi använder högsta tillgängliga krypteringsstandard för en säker data- och betalningshantering så att ingen obehörig ska kunna läsa dina personuppgifter. För oss är det viktigt att du känner dig säker när du betalar din resa.

Faktura och delbetalning med Klarna

Ibland är det bättre att dela upp betalningen eller så kanske en faktura är bäst. Hos oss kan du välja att betala med Klarna och själv bestämma om delbetalning eller faktura passar dig.

Norton SSL logotyp Klarna logotyp
Header
Subject
Body
Footer