Vinn en utgivning av din egen resebok!

Spara dina bästa reseupplevelser mellan två pärmar och ge ut exempelvis en reseguide.

Varje bloggkategoris vinnare får möjligheten att publicera sin egen bok via självpubliceringstjänsten BoD – Books on Demand. Boken får ett eget ISBN och publiceras både som tryckt bok och e-bok i Sverige – därmed finns boken tillgänglig i varje svensk bokhandel samt i de flesta nätbokhandlar.*

 

Med BoD:s tjänst kan du enkelt skapa och publicera din egen bok. Du bestämmer själv över bokens innehåll, utformning och tidpunkt för publicering. Bokens utgivning kan genomföras via BoD:s webbsida där du enkelt kan ladda upp dina färdiga bokfiler. Du kan även använda dig av BoD:s verktyg som t.ex. färdiga omslagsmallar. Din bok publiceras både som tryckt bok och som e-bok och den kan säljas även internationellt. Din bok trycks alltid på beställning, från ett exemplar.

Du bestämmer själv försäljningspriset på din bok och på så vis även ditt författarhonorar, som vi betalar ut till dig för varje sålt exemplar.

BoD ser till att din bok alltid finns tillgänglig i bokhandeln och att även biblioteken kan beställa den. Vi hjälper dig även med marknadsföringen av din bok - t.ex. kan journalister beställa recensionsexemplar helt kostnadsfritt av oss. Du kan även skapa en egen författarwebbsida och beställa marknadsföringsartiklar såsom visitkort och affischer.

Om BoD

BoDTM är europeisk marknads- och teknologiledare inom digital bokutgivning och en plattform för författare som själva vill stå för utgivningen av sina böcker, såväl tryckta böcker som e-böcker. Varje författare bestämmer själv över innehåll, formgivning, form och pris. BoD ser till att böckerna finns tillgängliga i alla traditionella bokhandlar och i de flesta nätbokhandlar. E-böcker, som publiceras med BoD, säljs i Apple iBookstore och på Google Play. Ytterligare information finner du på www.bod.se.

* I vinsten ingår en utgivning av ett mjukband med 90 g papper med max. 152 sidor, därav 50 färgsidor, med tjänsten BoD Classic. Paketet innehåller försäljning i svensk bokhandel och på engelskspråkiga marknader, konvertering och försäljning av e-bok samt ett tryckt exemplar.

Header
Subject
Body
Footer