#1 Bästa reseblogg
Vinnare - Supersavertravel Travel Blog Awards 2012


 

Vinnare i kategorin #1 Bästa reseblogg:
Familjen Hammarberg

Vad betyder det för er att ni vunnit priset som Bästa Resebloggare?

Vi är väldigt smickrade över att så många av våra läsare har valt att nominera och rösta på just vår blogg. Det finns ju så oändligt många bra bloggar att välja på. Kan det sedan leda till att ännu fler upptäcker vår blogg är det jätteroligt. Ju fler läsare, och ju fler kommentarer, desto roligare är det att skriva. Självklart ger det oss också en spark i rumpan att faktiskt göra den bok vi så länge funderat på.

Hur skulle ni välja att beskriva er blogg?

Vår blogg är lika mycket en livsstilsblogg som en reseblogg. En blogg där läsaren får följa en familj som väljer att hoppa av ekorrhjulet där hemma för att leva ett annorlunda liv. En löpande skildring om de fantastiska platser och möten vi upplever på vår seglats runt jorden. Men också de utmaningar och svårigheter vi ställs inför.

Vem/vilka skriver ni för? Har ni någon speciell målgrupp som ni tror uppskattar ert skrivande allra mest?

I grund och botten skriver jag för mina barn. Lovis och Otto var bara fyra respektive två år gamla när de lämnade Sverige; att de ska minnas vår gemensamma resa känns viktigt och bloggen är ett sätt att dokumentera våra upplevelser. Att så många andra också kan och vill läsa om vår resa är en bonus. Vi blir lite extra glada när våra läsare hör av sig och berättar om sig själva. Många drömmer om att göra som oss och en dag kapa förtöjningarna där hemma. Medan andra aldrig skulle drömma om att göra det, utan föredrar att uppleva världen genom våra ögon.

Vad tror ni att en utgivning av er blogg i bokformat skulle kunna ge för bloggens utveckling?

Det är svårt att säga. Men förhoppningen är naturligtvis att bloggen ska upptäckas av fler. Vad det i sin tur kan leda till vet man aldrig. Livet är fullt av möjligheter, det gäller bara att ta till vara på dem ...

Vad är era framtidsplaner för bloggen?

Vi är ute på en fyra år lång resa runt jorden. Vi har idag kommit lite drygt halvägs, och planen är att fortsätta bloggandet tills det att vi kommer hem. Men kanske också en tid efteråt, för att berätta om hur det faktiskt är att återgå till ett liv som bofast efter så lång tid på resande fot, och hur resan har påverkat oss och vår syn på livet i Sverige.

Hur kommer ni att fira vinsten? :-)

Våra barn älskar festligheter, och vi brukar ta alla tillfällen i akt att baka tårta och pynta hela båten med ballonger, flaggor och serpentiner. Särskilt till havs, där det inte händer så mycket annat. Men nu har vi just angjort Phuket, så imorgon går vi istället iland och firar med glass i stora lass. Det är en ovanlig lyx, eftersom vi inte har någon frys på båten och tillbringar stora delar av vår tid på avlägsna platser långt från såväl affärer som restauranger.

Besök bloggen: https://symary.com/

 

Bästa Reseblogg - antal röster

Det slutgiltiga omröstningsresultatet har kontrollräknats i flera steg, och eventuella dubbla röster har inte räknats med.
Resultatet uppdaterat 20:00 2013-01-15

Bloggens namn
Röster i
nomineringen
Röster i
finalen
Summa
röster
Symary.com 114 232 346
Fantasydining.com 88 101 189
Tripant.com 60 96 156
Nilsjohansson.blogg.se 1 108 109
Peopleinthestreet.blogg.se 1 60 61
Discoveringtheplanet.com 15 28 43
Ladiesabroad.se 9 16 25
Escape360.com/redaktionsbloggen 1 14 15
Jonjonsgrall.wordpress.com 7 2 9
Swedentoanywhere.com 7 1 8
Mallorcabloggen.se 1 2 3
Header
Subject
Body
Footer