Nomineringsförfarande 2012

Nomineringsförfarande

Nomineringen är öppen för alla via http://www.supersaertravel.se/tavling/blog-awards-2012 under perioden 2012-11-27 till och med 2012-12-19.

Därefter kommer Supersavertravels jury att utse de tio bloggarna för varje kategori, som fått flest nomineringar och som uppfyller juryns kriterier på ett föredömligt sätt. Bloggarna presenteras på förmiddagen 2012-12-21 på nomineringssidan.

Röstningen öppnas i och med att bloggarna blir presenterade, och är öppen under perioden 2012-12-21 till och med 2013-01-10.

Vinnarna för varje kategori presenteras 2013-01-11 på nomineringssidan, på Supersavertravels Facebooksida och eventuellt i nyhetsbrev.

Juryns bedömmande

Juryn skall ta hänsyn till följande vid bedömning av nomineringsbidragen:

  • Inspirerande
  • Informativ
  • Ge mersmak
  • Den språkliga kvaliteten
  • Personlig
  • Visualisera reseupplevelsen

Juryn kan komma att flytta nominerade bidrag till en annan, mer passande kategori än den bidraget nominerades för. Juryns beslut kan ej överklagas.

Kriterier

Bästa resebloggen

Vilken av alla resebloggar inspirerar mest, vem får oss alla att längta efter solig ledighet eller bjuder på de finaste tipsen inför årets semesterresa? Vi letar efter bloggaren som skriver om resor så tangentbordet riktigt glöder och får läsaren att drömma sig bort i både nära och fjärran länder.

Mest inspirerande New Yorkbloggen

The Big Apple, The city That Never Sleeps - kärt barn har många namn! Vi söker en vinnare bland alla fina bloggare som skriver om alla fantastiska saker man kan hitta på i denna stad, som står ut lite mer än de andra.

Bästa Barnresetipsen

Att vara ute och resa med barn är både spännande och roligt, fartfyllt och utmanande för hela familjen! Vi söker bloggen som ger riktigt fina tips och idéer kring semesterupplevelser som passar både stora och små. Kanske är det den, som med glimten i ögat alltid berättar om resebestyrens mer kaotiska sida med de små med på resan!

Bästa Thailandsbloggen

Turistparadiset Thailand lockar oss svenskar till massor av resor varje år, vissa blir till och med så ”bitna” att de tar sitt pick och pack och helt sonika väljer att emigrera! Bland alla härliga Thailandsbloggar letar vi efter en som på ett inspirerande och ärligt sätt berättar om resorna till Thailand eller livet i Thailand.

Bästa Fotobloggen

Med kameran i högsta hugg förevigar bloggaren vi söker sina semesterresor med största iver och bjuder läsaren på fantastiska scenarion och vyer!

Header
Subject
Body
Footer