Bästa Fotoresebloggen
Vinnare - Supersavertravel Travel Blog Awards 2012

 

Vinnare i kategorin Bästa Fotoreseblogg:
Carin Olsson

Vad betyder det för dig att du vunnit priset som Bästa Fotobloggare?

Det känns verkligen jätteroligt eftersom det betyder att läsarna uppskattar det jag gör och lägger ner så otroligt mycket tid på, och det gör ju i sin tur att man har lust att jobba ännu hårdare såklart.

Hur skulle du välja att beskriva din blogg?

Jag skulle vilja beskriva den som en snabbvisit till Paris. Jag hoppas att mina läsare kan drömma sig bort en liten stund samtidigt som de kan hitta konkreta tips till stadens alla nöjen.

Vem/vilka skriver du för? Har du någon speciell målgrupp som du tror uppskattar ditt skrivande allra mest?

I början skrev jag bara för mig själv och för min familj som var så nyfikna på vad som hände här borta i Paris. Jag startade egentligen bloggen för att jag ville bli bättre på att fotografera och för att kunna dela mina bilder. När jag visste att jag skulle dela med mig av bilderna jag tog blev det plötsligt mycket roligare att ta med sig kameran överallt. Nu har jag dagligen besök från läsare runt om i hela världen vilket känns helt fantastiskt spännande!

Vad tror du att en utgivning av din blogg i bokformat skulle kunna ge för bloggens utveckling?

Läsare har faktiskt frågat om något som detta skulle kunna hända i framtiden för bloggen så jag hoppas att det kommer att bli uppskattat av många.

Vad är dina framtidsplaner för bloggen?

Bloggen kommer att få fortsätta följa med mig under mina äventyr här i Paris, nu skulle jag aldrig kunna sluta. Jag har lärt känna så många underbara människor genom bloggen och den gör också att jag alltid vill komma på nya idéer hela tiden och alltid bli ännu bättre på att ta bilder.

Hur kommer du att fira vinsten? :)

Jag tror minsann att jag får springa ner och köpa på mig lite fler franska bakverk! Är det något som jag tycker om, och som läsarna är väldigt medvetna om vid det här laget, så är det min kärlek till mumsiga sötsaker.


Bästa Fotobloggen - antal röster

Det slutgiltiga omröstningsresultatet har kontrollräknats i flera steg, och eventuella dubbla röster har inte räknats med.
Resultatet uppdaterat 20:00 2013-01-15

Bloggens namn
Röster i
nomineringen
Röster i
finalen
Summa
röster
Parisinfourmonths.com 1 195 196
Emiliejenny.blogg.se 1 181 182
Peopleinthestreet.blogg.se 1 105 106
Amandamalm.com 1 87 88
Fotosidan.se/blogs/magganfs 1 81 82
Ladiesabroad.se 18 30 48
Vardagettaventyr.blogspot.se 12 21 33
Jonjonsgrall.wordpress.com 6 14 20
Travel-couple.blogspot.se 1 2 3
Bringblingtoeverything.com 1 0 1

Header
Subject
Body
Footer