Travel Blog Awards 2012

Till årets Travel Blog Awards »

 

Våra vinnare är korade!


Här kommer det som vi alla har väntat på - vinnarna i Supersavertravels Travel Blog Awards 2012.

Vi på Supersavertravel ber att få tacka alla som medverkat både via nomineringar och i omröstningen. Ett mycket stort tack även till alla er bloggare som gör ett sådant fantastiskt arbete med ert skrivande och fotograferande – ni både inspirerar och imponerar!

2012 års Travel Blog Awards har kommit till sitt slut, men håll ögonen öppna, för i slutet av detta år kör vi igång igen med Travel Blog Awards 2013!

Besök gärna också våra bokningssektioner på Supersavertravel.se:

Billiga Flyg
Flygresor
Hotell

 

 

Bästa resebloggen

Bästa New York-bloggen Barnresetipsbloggen Thailandsbloggen Fotobloggen

 

Hur utsågs de bästa bloggarna i Travel Blog Awards?

Nomineringen i 2012 års Travel Blog Awards pågick i två veckor fram till och med den 19/12 2012. Under den perioden fick det svenska folket nominera sina favoritbloggar i olika kategorier. Därefter presenterades de tio bloggar ur varje kategori som fått flest nomineringar, samt uppfyllde juryns urvalskriterier, för omröstning. Omröstningen pågick från den 21/12 fram till och med den 10/1 2013. Vinnarna presenteras på denna sida samt på Facebook och i nyhetsbrev.

Läs mer om nomineringsförfarandet och juryns kriterier!

 


Vilken är Sveriges absolut bästa reseblogg? Vem skriver fantastiskt inspirerande om New York? Vilken bloggare bjuder på de vackraste fotografierna eller kommer med de allra bästa tipsen när det gäller att resa med barn? Vinnarna inom respektive kategori vinner, förutom äran, en utgivning av sin blogg i bokform hos BoDTM - Books on Demand ».

 

Finns inte din kategori med denna gång? Misströsta inte, vi på Supersavertravel gillar resebloggar och vill gärna uppmärksamma alla duktiga skrivare ute i bloggosfären. Vid nästa Travel Blog Awards kommer vi att se över fler kategorier. Håll ögonen öppna för nästa tillfälle att nominera och bli nominerad!

 

Nominera din favorit bland resebloggar till Travel Blog Awards. Supersavertravels Travel Blog Awards är en årlig utnämning där vi tillsammans kommer att nominera och rösta fram årets skönaste bloggar i olika kategorier!

Se alla nominerade bloggar till 2012 års Travel Blog Awards här »

 

 

Har du några frågor angående Travel Blog Awards?

Skicka ett mejl till event@supersavertravel.se

 

Header
Subject
Body
Footer