Lägsta flygpriser just nu!

Snabbfakta Zurich

Barer och nattklubbar i Zürich

Zurich

En livlig klubbkultur blomstrar just nu i Zürich, speciellt i Niederdorf. I industrikvarteren nordväst om Langstrasse finns mängder av klubbar som flyttar runt och du hittar dem genom att hålla utkik efter flyers längst gatan. Här finns även en välutvecklad livescen som fokuserar på jazz och rock. Är opera, balett och klassisk musik mer din grej så är Zürich verkligen din stad. Här är det bara att välja och vraka av det kulturella utbudet.

Tonhalle, Claridenstrasse 7. Konserthall med ett imponerande program klassiska konserter utförda av schweizisk orkester eller inbjuden ensemble.

Kaufleuten, Pelikanstrasse 18. Stor Houseklubb som lockar till sig designer, musiker och annat trendigt folk som gillar att vara ute. Wall Street Journal har rankat Kaufleuten som ett av världens bästa partyställen. Vägg i vägg finns baren med samma namn. Här är det uppklätt som gäller.

Rohstofflager, ligger i korsningen Duttweilerstrasse/Pfingstweidstrasse. Här finns en salig blandning av liveband och dj:s som spelar. Kolla www.rohstofflager.ch för vad som gäller just när du är där.

Oepfelchammer, Rindermarkt 12. Ölen i det lilla övre rummet lockar mängder av Zürichinvånare och det är ofta trångt. Mysig bar med spruckna trädetaljer inkvarterat i en 200 år gammal byggnad.

Moods, Hardstrasse, i närheten av Schiffbau. Moods klassas som Zürich bästa jazzklubb med många internationella artister och restaurang precis bredvid.

Karta över Zurich

Header
Subject
Body
Footer