Lägsta flygpriser just nu!

Snabbfakta Palma De Mallorca

Barer och nattklubbar i palma de Mallorca

Palma De Mallorca

Även om Palma inte går i dvala på vintern så är det mycket högre partypuls under vår, sommar och höst, detta gäller i främst på nattklubbarna. Tänk på att festen drar igång sent på nattklubbarna. Kom inte innan tolv- eller ettiden på natten.

Bed. En loungebar där både turister och Palmabor ofta startar sin partykväll. Bed ligger på C/Jaume Ferrer 14. Öppet till 01.00.

Made i Brazil. Brasiliansk bar med kitchig inredning, samba i högtalarna och caipirinhas på borden. Made in Brazil ligger på Passeig Marítim 27. Öppet mån, tors och sön till 03.45, på helgerna till 04.00. Barcelona  Jazz Café. Här spelas Jazz, blues, flamenco och latinorytmer. Barcelona Jazz Café ligger på C/Apuntadores 5 och har öppet till 01.00 på vardagar och 03.00 på helger

Pacha. Dans, dans, dans till hög musik. Pascha är galet och hett. Klubben tillhör samma familj som den omtalade superklubben Pacha på partyön nummer ett, Ibiza. Grön innergård finns för den som vill ta lite frisk luft eller ta en drink mellan varven på dansgolvet. Uppklätt är det som gäller för att komma in. Pacha ligger på Passeig Marítim 42,den stora vägen vid hamnen, cirka 800 meter från färjeterminalen. www.pachamallorca.com. Jun–sept öppet alla dagar till 06.00, okt–maj till 06.00 tors–sön. Inträde runt 15 euro.

Tito´s är Palmas största och hetaste nattklubb, och konkurrerar hårt med Pachas. Tito´s är lite hetare än Pacha vad gäller utseende och inredning. Här blandas kromat stål och stora Glaspartier som skapar en djärv och futuristisk look. På Tito’s finns sex barer och lasershower. Musiken som spelas är främst House och pop på hög volym. Tito’s huvudingång ligger på Placa Gomila, men det finns också en ingång från Passeig Marítim 33.  Juni–mitten på september öppet alla dagar till 05.00, mitten på september– maj öppet till 05.00 tors–sön. Inträde runt 15 euro.

Karta över Palma De Mallorca

Header
Subject
Body
Footer