Snabbfakta Miami

Ta dig runt i Miami

Miami

Miami är en stor stad men ändå enkel att hitta och ta sig runt i. Precis som Los Angeles så är Miami inte lämpad för att promenera i. Staden är utformad för att ta sig fram med bil. Men om har du planerat att mest befinna dig runt och kring South Beach så fungerar det utmärkt att promenera. Ett annat sätt att ta sig runt längst den låna stranden är med cykel. Cyklar finns att hyra på ett par ställen längst South Beach, till exempel Miami Beach Bicycle Center, 601 5th Street, http://bikemiamibeach.com

Stadens kommunaltrafik består av något som kallas Metrobus. Tyvärr fungerar inte detta system optimalt och du får ofta stå länge och vänta på bussen. 

Här hittar du karta med bussförbindelser hittar du på www.miamidade.gov/transit

Metrorail kallas de tåg som trafikerar Miami. En linje går från Hialeah genom Downtown Miami och söderut till Kendall/Dadeland. Dock är inte heller Metrorail optimalt att ta sig runt med.

För karta över Miamis Metrorail, klicka här >>

Vill du upptäcka staden till fullo bör du ändå göra detta med bil. Det ger dig en betydligt större frihet att ta dig dit du vill obegränsat. Boka din hyrbil hos oss på Supersavertravel.

Karta över Miami

Header
Subject
Body
Footer