Lägsta flygpriser just nu!

Snabbfakta London

London - för dig som vill uppleva världen

London

London är staden som har allt. Svenskar älskar att resa till London och känner sig alltid som hemma här. Den som gör ett besök här kommer gärna åter många gånger  och för den som ständigt vill upptäcka något nytt och samtidigt skaffa sig kära stamställen är London ett både lämplig och närbeläget resmål.

Flyg till London och utforska den stora staden i etapper. Som förstagångsbesökare i staden bör du hinna med den berömda shoppinggatan Oxford Street, trendiga Soho med alla barer, klubbar och restauranger och de klassiska sevärdheterna så som Houses of Parliament, Towern och Buckingham Palace. Marknaderna i Camden och på Portobello Road är också värda ett besök, liksom museerna Tate Modern och British Museum.

London är en hjärtlig mix av dåtid och optimistisk framtid. Här finns den gamla charmen och traditionerna men också den kaxiga glamouren. Skyskraporna skjuter upp som svampar i Londons innerstad men taxibilarna ser fortfarande ut som om de kommit utkörande ur en svunnen tid.

I London finns 250 museer,  5 325 pubar och barer, 344 marknader och drygt 12 000 restauranger och kaféer. Och så allt däröver; dimman längs Themsen, fish and chips, röda dubbeldäckare, Soho och Bond Street. London sover aldrig. Klubbmusik spelas natten lång, fotbollen är helig och pulsen fantastisk.

Karta över London

Header
Subject
Body
Footer