Lägsta flygpriser just nu!

Snabbfakta Helsingfors

Barer och nattklubbar i Helsingfors

Helsingfors

Ateljee bar, Yrjönkatu 26. Baren med absolut bästa utsikten över Helsingfors. Längst upp i tornet på Sokos Hotel Torni ligger denna lilla, enkla bar. Ta en öl här och se solens sista strålar smeka staden. På sommaren kan du njuta av din drink på uteplatsen. För att komma till baren går du in på hotellet och tar hissen upp och sedan trapporna den sista biten. Baren är i stort sett alltid fullsatt. Öppet till 01.30 fredag och lördag, söndag till 23.30 och vardagar till 00.30.

Spårakoff. Sugen på sightseeing och en kall öl samtidigt? Spårakoff, den röda barspårvagnen, går genom city på sommaren (maj-augusti) och kostar 8 euro för en vuxen och hälften för barn (under 12 år). Går tisdag till lördag och avgår från järnvägsstationen varje heltimme mellan kl 14 och kl 20. Det går även att hoppa på vid Operahuset och Salutorget.

Molly Malones, Kaisaniemenkatu 1 b,  Irländsk pub. Varje kväll är det liveband med bra drag både på scenen och i baren. Bandet och besökarna bestämmer när kvällen är slut. www.mollymalones.fi.

Tavastia Club, Urho Kekkosen Katu 4-6. Helsingfors främsta rockklubb. Betoningen ligger på alternativ rock. Här finns även restaurang. tavastiaklubi 

Karta över Helsingfors

Header
Subject
Body
Footer