Snabbfakta Bangkok

Barer och nattklubbar i Bangkok

Bangkok

På Khao San Road och dess tvärgator finns flera barer, som passar utmärkt för några kalla öl, medan du spanar ut över myllret av människor.

Water Bar, 107/3 Th Rangnam, tel 02-642 76 99. När du besöker Thailand måste du prova den lokala whiskyn Mekhong. På denna thaibar är rutinen kring att blanda en whisky med cola, sodavatten och is en respektfull rutin.

Bed Supperclub, 26 Sukhumvit Soi 11 (skytrain till Nana), tel 02-651 35 37, www.bedsupperclub.com. Bangkoks mest futuristiska bar. Du betalar för innehållet i drinkarna, men lika mycket för upplevelsen av inredningen, som är något av en korsning mellan rymdskepp, solarium och jättelik frys. Bed Supperclub är en mer trendigt och uppklädd bar och passar därför inte för dig som vill känna pulsen av Bangkoks gatuliv iförd flip-flops och linne.

Moon Bar (Vertigo), 21/100 South Sathon Road, (skytrain till Lumpini). Moon Bar (Vertigo) ligger på taket av Banyan Tree, 61 våningar upp. Utsikten härifrån är helt oslagbar.

Absolute Bangkok, 23/51 Zone F, Royal City Avenue, i slutet på Thanon Petchaburi, tel 02-203 06 69. Baren består av tre våningar, och är en av de bästa och trendigaste barerna för dem som vill dricka drinkar och samtidigt ha möjlighet att dansa. Absolute Bangkok ligger lite nordöst om Sukhumvit.

Q Bar, 34 Sukhumvit, Soi 11, tel 02-252 32 74. Väldigt trendigt, mörkt och med superproffsig barpersonal. En återfödelse av en berömd klubb i Saigon med samma namn fast miljön känns som hämtad från New York. Det är hit världskändisarna går när de är på besök i Bangkok så håll ögonen öppna. Helger kostar inträdet 500 baht. Två drinkar ingår i priset.

Club, på höger sida av Khao San Road. Hit går de yngre thailändarna men få västerlänningar, trots att det ligger mitt på Khao San Road. Musiken är blandad, allt från den senaste hitmusiken till populär thaimusik. Flera våningar.

Karta över Bangkok

Header
Subject
Body
Footer