2010-09-27: I dag startar Supersavertravels stora facebooktävling Europas Udda Sevärdheter


Tävlingen sker direkt på Facebook. 12 destinationer, 12 veckor och mängder av udda sevärdheter.


I dag startar Supersavertravel sin stora hösttävling Europas udda Sevärdheter. Tävlingen går ut på att upptäcka annorlunda sevärdheter och udda platser runt om i Europas storstäder. Varje måndag presenteras en ny destination och varje fredag koras en vinnare. Mest udda tips vinner en resa för två och får uppleva och dokumentera sitt tips.

I Supersavertravels stora höstsatsning kommer människor att i 12 veckor tävla om 12 resor till 12 europeiska storstäder. Reglerna är enkla. Den som ger det bästa tipset på en udda, spännande, rolig annorlunda eller unik sevärdhet vinner veckans tävling och får chansen att tillsammans med en vän resa och dokumentera sitt tips. När den tävlande kommer tillbaka från sin resa publiceras tips och foton på Supersavertravels facebooksida och människor kan inspireras att upptäcka nya saker på sina resor.  

-    Europas udda Sevärdheter är inte bara en tävling där du kan vinna resor ut i Europa. Det är också ett sätt för oss att sprida kunskapen om annorlunda, roliga och udda saker att  göra på sin semester. Folk blir lätt fast i gamla hjulspår och ser bara de stora sevärdheterna i staden de besöker. Så som Eiffeltornet i Paris eller Big Ben i London säger Marléne Wallberg, marknadsdirektör på Supersavertravel.
Tävlingen är ett skandinaviskt samarbete mellan Svenska, norska och danska Supersavertravel/Supersaver. Tävlingen sker på facebook och de tre olika nationaliteterna tävlar alla mot varandra på lika villkor.

Kända bloggare startade upp tävlingen med egna resereportage
För att smygstarta tävlingen lät Supersavertravel 5 populära bloggare från de tre länderna resa ut och göra egna reportage från varsin europeisk storstad. Uppdraget var att hitta och rapportera om annorlunda och roliga saker att uppleva. Bloggarna i sin tur tog in tips från sina läsare på vad de skulle uppleva på sina resor.

-    Vi ville knyta starka profiler till tävlingen för att få upp snacket innan start. Bloggare har ofta stort inflytande på sina läsare och att välja bloggare som vi kände kunde representerade vårt varumärke kändes viktigt för oss, säger Marléne Wallberg om varför valet föll på just de fem bloggare som fick resa ut.

Läs bloggarnas reportage här>> 


Barcelona första destination ut
Tävlingen drar igång idag med chans att vinna flyg och hotell i 2 nätter till Barcelona. Den som har andra tips på saker att göra i Barcelona än att besöka La Sagrada Familia eller strosa på Las Ramblas kan tävla om en resa dit nu och få visa sitt Barcelona för andra ressugna.

Tävla i Europas udda Sevärdheter här >>

Header
Subject
Body
Footer