Nyhetsbrev

Örebro Airport (Örebro flygplats)

Örebro

Örebro Airport (ORB) ligger 12 km väster om Örebro, nära korsningen mellan E18 och E20. Flygplatsen invigdes 1979 och är idag Sveriges fjärde största charter- och fraktflygplats. Från Örebro flygplats kan du åka till Malmö Sturup med Direktflyg och till Kanarieöarna, Thailand och andra charterresmål med Ving, Fritidsresor och Apollo.

Här kan du läsa mer om Örebro flygplats. Klicka på länkarna nedan för att komma direkt till den information som du är intresserad av.

Service, mat och shopping

Är du sugen på något gott att äta så kan du styra kosan till flygplatsens restaurang som erbjuder dagens rätt, smörgåsar, sallader och lättare rätter. I avgångshallen finns Euroshop med parfym och kosmetika, souvenirer, presentartiklar, leksaker och godis. För dig som ska resa utanför EU finns möjlighet att handla alkohol och tobak.

Till och från Örebro Airport (Örebro flygplats)

Till och från Örebro flygplats tar du dig med taxi eller egen bil.

Taxi: Taxi hittar du utanför terminalen. Du kan ringa och förboka en taxi med Taxi Kurir, Örebro Taxi, eller Taxi Karlskoga-Degerfors, eller beställa en egen eller delad Flygtaxi. Restiden till Örebro centrum är ungefär 15 minuter.

Parkering

I anslutning till terminalen finns korttids- och långtidsparkering, samt platser för fordon med handikapptillstånd. Du kan betala med mynt och de flesta bensin- och kreditkort.

Ankommande flyg, avgångar och tidtabeller

För aktuell information om ankomst- och avgångstider samt tidtabeller, hänvisar vi till Örebro flygplats hemsida:
Ankomster och avgångar
Tidtabeller

För mer information, besök Örebro Airports officiella hemsida.

Flyg

Boka ditt flyg till eller från Örebro Airport direkt på vår sajt. Här kan du välja bland mer än 650 flygbolag.

Flyg + hotell

Du kan hitta bra erbjudanden om du bokar flyg och hotell på samma gång.

Hotell

Örebro flygplats har inga hotell på flygplatsområdet, men i Örebro finns ett flertal hotell. Enklast bokar du ditt hotell här på Supersavertravel.se. Vi erbjuder 300 000 hotell världen över i alla prisklasser.

Hyrbil

På Örebro Airport kan du hyra bil hos Hertz, Avis, och Europcar. Du kan boka din hyrbil här på Supersavertravel.se.

Till toppen av sidan

Header
Subject
Body
Footer