Nyhetsbrev

London Gatwick Airport (LGW)

London

Gatwick är Londons näst största flygplats och den näst mest trafikerade flygplatsen i Storbritannien efter Heathrow. Gatwick ligger 46 km söder om London och servar omkring 35 miljoner resenärer per år. Flygplatsen har två terminaler, en landningsbana och trafikeras av 80 flygbolag som flyger till mer än 220 destinationer.

Här kan du läsa mer om London Gatwick Airport. Klicka på länkarna nedan för att komma direkt till den information som du är intresserad av.

Terminaler

Gatwick har två terminaler, norra och södra. Mellan terminalerna tar du dig på två minuter med gratis tåg som avgår var tredje eller var sjätte minut.

Service, mat och shopping

På Gatwick finns ett stort utbud av restauranger, caféer, snabbmatställen, pubar och barer. Här hittar du även shopping med allt från souvenirer och tax-free till mode och accessoarer.

För dig som behöver läsa e-mail eller surfa på Internet finns det trådlöst Internet i avgångshallen där du kan koppla upp din laptop. Kiosker med internetuppkoppling hittar du både före och efter säkerhetskontrollen. Betalning sker med kort, voucher eller mynt (euro eller pund).

Slappna av i någon av Gatwicks lounger, knådas i en massagestol (finns i avgångshallarna), eller ta din tillflykt till kapellen som finns i både södra och norra terminalen och välkomnar alla religioner.

All tänkbar service såsom apotek, bankomater, växlingskontor, sjukvård, business centra, postkontor, duschar, skötrum och förvaring av bagage finns tillgänglig på flygplatsen.

Läs mer om service, mat och shopping på Gatwick.

Ta sig in till London

Från Gatwick tar du dig med taxi, tåg eller buss.

Taxi: Taxi finns utanför alla terminaler och tar dig till centrala London på drygt en timme, beroende på trafik.

Tåg: Gatwick Express är ett direkttåg till Victoria Station i London som avgår varje kvart från södra terminalen. Med Gatwick Express når du centrala London på ca 30 minuter. Southern Trains avgår varje kvart och tar dig till Victoria Station på ca 35 minuter, med ett par stopp på vägen.

Buss: Åk med National Express Coach från Gatwick till centrala London på ca en och en halv timme.

För mer information, besök London Gatwick Airports officiella hemsida.
 

Flyg

Boka billiga flyg till London Gatwick direkt på vår sajt. Här kan du välja bland mer än 650 flygbolag.

Flyg + hotell

Du kan hitta bra erbjudanden om du bokar flyg och hotell på samma gång.

Hotell

Det finns många hotell att välja på både på Gatwick och i London. Enklast bokar du ditt hotell här på Supersavertravel.se. Vi erbjuder 300 000 hotell världen över i alla prisklasser.

Hyrbil

På Gatwick finns alla stora hyrbilskedjor - Hertz, Avis, Europcar, Enterprise, Budget m.fl. Du kan boka din hyrbil här på Supersavertravel.se.

Till toppen av sidan

Header
Subject
Body
Footer