Nyhetsbrev

Linköping City Airport (Linköping flygplats)

Linköping

Linköping City Airport (LPI) är ett dotterbolag till Flygmex AB och ägs av Linköpings Kommun. Flygplatsen ligger endast 4 km från Linköpings centrum, och drivs i nära samarbete med Linköping kommun. Drygt 115 000 passagerare flyger årligen till och från Linköpings flygplats med KLM och NextJet.

Här kan du läsa mer om Linköping City Airport. Klicka på länkarna nedan för att komma direkt till den information som du är intresserad av.

Service, mat och shopping

Är du sugen på något gott att äta så kan du styra kosan mot flygplatsens restaurang, Albatross, som erbjuder fika, lunch eller à la carte. För den shoppingsugna finns Service Center i entréhallen, där du kan köpa bl.a. souvenirer och böcker.

För dig som behöver läsa e-mail eller surfa på Internet finns det trådlöst Internet i terminalbyggnaden, så att du enkelt och snabbt kan koppla upp din laptop eller handdator. Linköping flygplats har ett samarbete med The Cloud för att erbjuda denna tjänst.

Till och från Linköping City Airport

Linköping flygplats ligger endast några minuters bilfärd från Linköpings resecentrum, där det finns ett stort antal buss- och tågförbindelser. Mellan flygplatsen och resecentrum tar du dig enklast med taxi eller bil.

Taxi hittar du utanför terminalen. Du kan ringa och förboka en taxi med Taxi Kurir, Taxibil i Östergötland, och Taxi 10 10 00, eller beställa en egen eller delad Flygtaxi. Restiden till Linköpings centrum är ungefär 8 minuter.

Parkering

I anslutning till terminalen finns korttidsparkering med ett begränsat antal platser för besökare och anhöriga till resande, där man kan parkera i max 30 minuter respektive 2 timmar. Omkring 50 meter längre bort från terminalen finns långtidsparkeringen. Det finns också markerade handikapplatser utanför terminalen. Som betalning accepteras de flesta bensinkort samt kontanter.

Ankommande flyg, avgångar och tidtabeller

För aktuell information om ankomst- och avgångstider samt tidtabeller, hänvisar vi till Linköping City Airports webbplats.
Ankomster och avgångar

För mer information, besök Linköping City Airports officiella hemsida.

Flyg

Boka ditt flyg till eller från Linköping City Airport direkt på vår sajt. Här kan du välja bland mer än 650 flygbolag.

Flyg + hotell

Du kan hitta bra erbjudanden om du bokar flyg och hotell på samma gång.

Hotell

Linköping City Airport har inga hotell på flygplatsområdet, men i Linköping finns ett flertal hotell. Enklast bokar du ditt hotell här på Supersavertravel.se. Vi erbjuder 300 000 hotell världen över i alla prisklasser.

Hyrbil

På Linköping City Airport kan du hyra bil med Hertz, Avis, Europcar och Sixt. Du kan boka din hyrbil här på Supersavertravel.se.

Till toppen av sidan

Header
Subject
Body
Footer