Nyhetsbrev

Karlstad Airport (Karlstad flygplats)

Karlstad

Karlstad Airport (KSD) invigdes 1944 och låg då endast ett par kilometer utanför Karlstad centrum. När både staden och flygplatsen växte, blev flygplatsens läge ett problem och bullret skapade många klagomål från de närboende. En ny flygplats byggdes 18 km nordväst om Karlstad och invigdes 1997. Karlstad Airport servar idag drygt 82 000 resenärer per år, och har reguljärtrafik samt charterflyg till många olika destinationer.

Här kan du läsa mer om Karlstad Airport. Klicka på länkarna nedan för att komma direkt till den information som du är intresserad av.

Service, mat och shopping

Är du sugen på något gott att äta så kan du styra kosan mot flygplatsens restaurang som erbjuder dagens lunch. För den shoppingsugna finns taxfreebutiken Travelshopping.

För dig som behöver läsa e-mail eller surfa på Internet finns det trådlöst Internet i alla offentliga utrymmen på flygplatsen, så att du enkelt och snabbt kan koppla upp din laptop eller handdator. Betalning sker med flygplatsens tjänst för säker kreditkortsbetalning.

På Karlstad Airport finns moderna konferensfaciliteter att hyra, med utsikt över flygfältet. Det finns även möjlighet att kombinera konferensen med visningar och events på flygplatsen.

Till och från Karlstad Airport (Karlstad flygplats)

Till och från Karlstad Airport tar du dig med taxi eller buss.

Taxi: Taxi hittar du utanför terminalen. Du kan ringa och förboka en egen eller delad Flygtaxi. Restiden till Karlstad centrum är knappa 20 minuter.

Buss: Det finns en anropsstyrd flygbuss, som kommer när du ringer och bokar.

Parkering

Karlstad Airport har dygnsparkering och lågprisparkering där du kan betala med kontanter eller kreditkort.

Ankommande flyg, avgångar och tidtabeller

För aktuell information om ankomst- och avgångstider samt tidtabeller, hänvisar vi till Swedavia:
Ankomster och avgångar

För mer information, besök Karlstad Airports officiella hemsida.

Flyg

Boka ditt flyg till eller från Karlstad Airport direkt på vår sajt. Här kan du välja bland mer än 650 flygbolag.

Flyg + hotell

Du kan hitta bra erbjudanden om du bokar flyg och hotell på samma gång.

Hotell

Karlstad Airport har inga hotell på flygplatsområdet, men i centrala Karlstad finns ett flertal hotell. Enklast bokar du ditt hotell här på Supersavertravel.se. Vi erbjuder 300 000 hotell världen över i alla prisklasser.

Hyrbil

På Karlstad Airport kan du hyra bil med Hertz, Avis, Eurocar/Interrent och Sixt. Du kan boka din hyrbil här på Supersavertravel.se.

Till toppen av sidan

Header
Subject
Body
Footer