Nyhetsbrev

Halmstad City Airport (Halmstad flygplats)

Halmstad

Halmstad City Airport (HAD) började liksom många andra svenska flygplatser sin historia som militär flygflottilj – F14 – som invigdes år 1944. Sedan 2006 ägs och drivs flygplatsen av Halmstads kommun. Halmstad flygplats ligger endast 3 km utanför Halmstad centrum.

Här kan du läsa mer om Halmstad City Airport. Klicka på länkarna nedan för att komma direkt till den information som du är intresserad av.

Service, mat och shopping

Halmstad flygplats erbjuder en kafeteria där du kan köpa kaffe, te, dryck och lite lättare förtäring. Det finns också en liten taxfreebutik för charterresenärer med alkoholhaltiga drycker, godis, parfym och kosmetika.

För dig som behöver läsa e-mail eller surfa på Internet finns det trådlöst Internet på flygplatsen, så att du enkelt och snabbt kan koppla upp din laptop eller handdator. Det finns även två datorterminaler för dig som inte har med dig någon egen dator. Koder för att logga in finns att hämta i informationsdisken.

Till och från Halmstad City Airport (Halmstad flygplats)

Till och från Halmstad City Airport tar du dig med taxi eller buss. 

Taxi: Taxi hittar du utanför terminalen. Du kan ringa och förboka en taxi med Taxi Halmstad, Sennans Taxi, och Rossing Transport, eller beställa en egen eller delad Flygtaxi. Restiden till Halmstad centrum är bara några få minuter.

Buss: Hallandstrafiken kör lokalbussar till och från Halmstad City Airport och närmaste hållplats finns vid flygplatsens långtidsparkering ca 20 meter från terminalen. Linje 60 går till och från Halmstad centrum, och linje 350/330 går på sträckan Falkenberg – Halmstad.

Parkering

Halmstad flygplats har korttidsparkering för max 3 timmar, samt långtidsparkering där du kan parkera i max 4 veckor. Det finns även halvårs- och helårskort att beställa om du reser mycket. Det finns två handikapplatser och du står gratis med giltigt handikapptillstånd. Betala parkeringen i förskott med mynt eller i efterhand med kort – de flesta bensinkort och kreditkort accepteras.

Ankommande flyg, avgångar och tidtabeller

För aktuell information om ankomst- och avgångstider samt tidtabeller, hänvisar vi till Halmstad City Airports webbplats.

För mer information, besök Halmstad City Airports officiella hemsida.  

Flyg

Boka ditt flyg till eller från Halmstad flygplats direkt på vår sajt. Här kan du välja bland mer än 650 flygbolag.

Flyg + hotell

Du kan hitta bra erbjudanden om du bokar flyg och hotell på samma gång.

Hotell

Halmstad flygplats har inga hotell på flygplatsområdet, men i Halmstad finns det några hotell att välja på. Enklast bokar du ditt hotell här på Supersavertravel.se. Vi erbjuder 300 000 hotell världen över i alla prisklasser.

Hyrbil

På Halmstad flygplats kan du hyra bil med Hertz, Avis och Europcar. Du kan boka din hyrbil här på Supersavertravel.se.

Till toppen av sidan

Header
Subject
Body
Footer