Flygplatser


Med Supersavertravel kan du resa till destinationer var som helst i världen. Vi samarbetar med ledande flygbolag och leverantörer av hotell och hyrbilar, och kan erbjuda dig som kund några av marknadens lägsta priser. Välj mellan 650 olika flygbolag och ca 300 000 hotell.

För att hitta resor till ditt önskade resmål, gör en sökning på destination i vårt sökformulär. Du kan välja en specifik flygplats om du så vill. Det billigaste prisalternativet presenteras alltid först i sökresultatet. Du kan söka efter hotell och hyrbil på samma enkla sätt.

Vi är en resebyrå med IATA-rättigheter, vilket innebär att du som resenär kan känna dig trygg när du beställer resor med oss. IATA är en internationell organisation vars syfte är att sätta standarden för flygbolag och resebyråer, för att säkerställa trygghet och kvalité för resenärer över hela jorden. IATA-rättigheter ges endast till företag som uppfyller specifika krav gällande bl.a. personalkompetens, ekonomisk stabilitet och miljöhänsyn. Tack vare våra IATA-rättigheter kan du vara säker på att du bokar din flygresa med en resebyrå som strävar efter hög kvalité och långsiktighet.

På den här sidan har vi samlat information om flygplatser, både inrikes och utrikes, för att underlätta för våra resenärer. Här hittar du svar på frågor om terminaler, serviceutbud, restauranger och butiker, parkering, aktuell flyginformation, samt hur man tar sig till och från flygplatsen. Klicka på länkarna till respektive flygplats för att läsa mer. Du kan också söka efter din drömresa med Supersavertravels sökformulär som finns på varje flygplatssida.

Header
Subject
Body
Footer