Länkar

Flyg från Stockholm
Virgin Atlantic Vancouver
5 272 SEK /person
Virgin Atlantic Los Angeles
5 297 SEK /person
Virgin Atlantic Barbados (Bridgetown)
7 917 SEK /person
Virgin Atlantic Kapstaden
9 055 SEK /person
Virgin Atlantic Vigie
14 848 SEK /person
Virgin Atlantic Lahore
52 005 SEK /person

Bokningsklasser


Virgin Atlantic

När du reser med Virgin Atlantic kan du göra det i någon av följande bokningsklasser.

Economy

Virgin Atlantic Economy är flygbolagets billigaste bokningsklass. När du flyger Economy får du god valuta för pengarna och är garanterad en behaglig flygresa från start till landning. I varje säte finns en inbyggd TV skärm så att du kan njuta av de senaste filmerna, komedier, sport och barnunderhållning. Du kan även njuta av god mat och dryck under hela resan och du väljer själv mellan tre olika måltider. Dessutom får du ett litet kitt med alla förnödenheter du kan tänkas behöva ombord för att göra resan lite mer behaglig.

Premium Economy
När du flyger i Virgin Atlantics Premium Economy har du gott om utrymme. Att flyga Premium Economy är perfekt för dig som söker det lilla extra på flygresan. Här har du plats att både slappna av, sträcka ut dig ordentligt och varva ner under resan. De nya sätena i Premium Economy är några av de bredaste i sin klass och är i stort sett lika breda som andra flygbolags säten i Business Class. Här har du också möjligheten att koppla in din laptop för dig som behöver arbeta på resan eller helt enkelt bara vill kunna använda din egen dator. I Premium Economy serveras maten på riktigt porslin och en fördrink samt avec på maten ingår alltid. När du landar kommer du att vara utvilad och redo för nya utmaningar.  

Upper Class
Virgin Atlantic Upper Class är den ultimata reseupplevelsen. Här kopplar du av i en av de mest bekväma stolarna som finns i luften, the Upper Class Suite som kan fällas ut till en av de längsta helraka sängarna som finns i Business Class. Njut av ett extremt stort utbud av filmer och TV program på din personliga 10.4 tums TV. Jobba, sov eller bara slappna av i total komfort.  Ät vad du vill, när du vill och välj på olika rätter från den stora menyn. Njut även av en drink i baren ombord. 

Header
Subject
Body
Footer