Bagageregler - Virgin Atlantic


Virgin Atlantic

Vilka regler har Virgin Atlantic för bagage?

Bagagereglerna varierar hos Virgin Atlantic beroende på vilken destination du reser till och i vilken resklass.

Incheckat bagage

Economy

En väska på 23 kg och 90x75x43 cm. Eller ett sportbagage på 23 kg och 190x75x65 cm. De enda undantagen är Storbritannien och USA till Indien och Lagos.

Premium Economy

Totalt två väskor på 23 kg styck. Väskorna får vara 90x75x43 cm om vanligt bagage och 190x75x65 cm om sportutrustning. Från USA och Storbritannien till Indien blir det ännu bättre – då får du med dig en extra väska.

Upper Class

Tre väskor à 32 kg med måtten 90x75x43 cm. Om sportutrustning är din grej så är det 23 kg som gäller och 190x75x65 cm. Notera: 3 väskor totalt. Det här gäller på alla rutter utan undantag.

Spädbarn

Spädbarn får ta med sig en incheckad väska på 23 kg och handbagage på 6 kg. Detta kan dock vara mycket att bära för ett spädbarn varför vi råder dig att ge dem ett handtag.

Vad gäller för handbagage?

På Economy och Premium Economy får du ta med dig en väska på 10 kg max. Dimensioner 23x36x56 cm. På Upper Class får du hela två väskor, dock samma dimensioner som ovan. Total vikt får inte överstiga 16 kg och 12 kg är max per väska.

För spädbarn gäller en väska på samma mått men max 6 kg. För barn över två gäller 10 kg precis som för vuxna.

Utöver ditt handbagage får du ta med dig ett antal personliga artiklar som:

  • En kappa/rock
  • Ett paraply
  • En mindre kamera eller kikare
  • Barnmat
  • En mindre mängd tax-free produkter

Mer information om aktuella bokningsregler för just dig får du efter att din bokning är gjord.

Vänligen notera att eftersom dessa uppgifter när som helst kan ändras rekommenderar vi dig att besöka flygbolagets hemsida. Läs alltid igenom deras fullständiga villkor och regler innan du åker.

Header
Subject
Body
Footer