Lägsta flygpriser med SWISS

SWISS - det schweiziska flygbolaget med stort hjärta


Swiss

• SWISS International Air Lines är Schweiz nationella flygbolag som flyger till 74 destinationer i 38 länder över hela världen. Av dessa destinationer är 50 europeiska och 24 interkontinentala. SWISS flyger huvudsakligen ut i världen från sin hemmabas i Zürich, men även från Genève och från Basel.

• SWISS ägs av Lufthansa, en trygg och ansvarsfull partner. Bolaget drivs dock självständigt.

• SWISS  vill att du ska känna dig omhändertagen och hemma ombord. Bolagets ledord är personlig service och gästfrihet.

• Bekväma förbindelser finns  bland annat till Bangkok, Shanghai, Johannesburg, New York, Los Angeles, Miami, Hongkong och Sâo Paulo.

• I Europa reser flest skandinaver med SWISS till Schweiz, men även till Barcelona, Nice, Thessaloniki, Aten, Florens och Venedig.

• SWISS är medlem i Star Alliance, som bildades 1997 och idag är världen största och bäst fungerande flygbolagsallians. Tack vare samarbetet inom Star Alliance får du som resenär många fördelar. Tillsammans tar flygbolagen i alliansen dig till över 800 destinationer världen över i 160 länder.

• SWISS bonusprogram heter Miles and More och är Europas största bonusprogram.

• Med SWISS får du alltid ta med ett par skidor eller en snowboard utan kostnad utöver den ordinarie bagagevikten vid resor till Schweiz. (Om resan opereras av ett annat flygbolag, dvs flygs av ett annat bolag i samma allians,gäller deras villkor.)

• Om du vill undvika köer och stress på flygplatsen ska du använda dig av SWISS Web Check-in. På webben kan du både checka in, välja plats i planet och skriva ut ditt boardingkort. Här kan du checka in från 23 timmar fram till en timme före planets avgång.


Zürich flygplats
Zürich flygplats är en av Europas bekvämaste och hamnar ständigt i topp i olika popularitetsundersökningar. Flygplatsen är relativt kompakt, ljust och elegant inredd och med korta avstånd. Dessutom är en tågstation en del av flygplatsen. Från tågperrongen är det inte mer än ca 200 meter till incheckningsdisken! Det går tåg eller pendeltåg var 5:e minut till centrum och resan tar inte mer än 12-15 minuter.

På flygplatsen finns det två olika barnrum där familjer med både spädbarn och lite större barn kan vila ut mellan flyg.

Miljöarbete
SWISS har under många år arbetat konstant för att utveckla nya vägar att sänka sin bränslekonsumtion och på så vis även sina koldioxid utsläpp.  

SWISS piloter flyger aldrig i maximal hastighet under flygningarna inom Europa. Detta resulterar i minskade bränsleutsläpp.

Header
Subject
Body
Footer