Länkar

Qatar Airways – välkommen till en värld av lyx och god service


Qatar Airways

Flyg med världens bästa flygbolag - till oslagbara priser

Flyg med världens bästa flygbolag - till oslagbara priser
Njut av en femstjärnig resa ombord på prisbelönta Qatar Airways. Flygbolaget har under 2015 blivit framröstat Världens Bästa Flygbolag av miljontals passagerare världen över (Skytrax) samt fått utmärkelsen Världens Pålitligaste Flygbolag av resesajten Wanderbat, som är baserat på bland annat punktlighet, bagageregler och flygplansflottans ålder. 

Allt ingår med Qatar Airways
Qatar Airways femstjärniga service kännetecknas av högsta bekvämlighet och ett brett utbud av nöjen, mat och dryck ombord. Med Qatar Airways ingår alltid:

  • mat och dryck i alla kabinklasser;
  • ett prisbelönt underhållningssystem med upp till 2000 valmöjligheter av bland annat  film, musik och spel;
  • individuella TV-skärmar framför varje säte;
  • 30/40 kg incheckat bagage (Economy/Business Class);
  • online check-in och val av sittplats.

Den rymliga och exklusiva Boeing B787 Dreamliner tar dig dagligen från Stockholm/Arlanda, via Doha i Qatar och vidare till över 150 destinationer världen över. Efter en behaglig flygtur på sex timmar får alla passagerare en välbehövlig bensträckare på toppmoderna Hamad International Airport, Qatar Airways hub i Doha. Här erbjuds utmärkt shopping med ett av världens största tax free-områden, ett varierat utbud av restauranger och kaféer, avkopplande och exklusiva lounger, gratis WiFi och inte minst, helt unika aktiviteter så som ett spa och en squashhall.

Prisbelönt Business Class
Ombord på Qatar Airways Business Class sitter varje resenär avskilt och bekvämt i säten som blivit utnämnda Världens Bästa Business Class Seat. De rymliga sätena fälls ut till en bädd på över 2 m för bästa vila. Resenären väljer sina måltider från en varierad à la carte-meny och bestämmer själv när under flygningen man vill bli serverad denna.  

Välkommen ombord!

/files/image/qatarbiljettyper.jpg - qatarbiljettyper.jpg
Header
Subject
Body
Footer