Länkar

Lägsta flygpriser med Iberia

Iberia - Spaniens största flygbolag


Iberia

Iberia grundades 28 juni 1927 och började flyga redan i December samma år. Sedan dess har hela 600 miljoner passagerare flugit med Iberia. Detta har gjort Iberia till Spaniens största flygbolag och ett av de fem största flygbolagen i Europa. Iberia är även ledande inom branschen på flygrutter som kopplar samman Spanien med övriga Europa och Europa med Latin Amerika.
I dag flyger Iberia group till 101 destinationer i 38 länder. Via partners erbjuder de även flyg till ytterligare 84 destinationer i 31 länder. Bolaget har en flotta på 215 flygplan och varje dag utförs ca 1000 Iberia flygningar.
Iberia utmärker sig även bland andra flygbolag genom det arbete de utför för samhället. De är ett av endast tre flygbolag som är inkluderade i Dow Jonas Stoxx index som uppmärksammar företag med mycket gott ekonomiskt, socialt och miljömässigt arbete.

Iberia flyttar från terminal 2 till terminal 5 på Arlanda

Den 24 november flyttar Iberia från terminal 2 till terminal 5 på Arlanda. Detta kommer att förbättra för resenärerna avsevärt. Flytten till terminal 5 betyder enklare incheckning, smidigare säkerhetskontroller, fler restauranger, bättre shopping och tillgång till flygbolagsalliansen oneworlds lounger. Gaterna i Terminal 5 har fler sittplatser, vilket ger resenärerna ökad komfort i väntan på ombordstigning.

One World
Iberia är medlem i flygbolagsalliansen One World tillsammans 10 andra flygbolag runt om i världen så som British Airways och American Airlines. Tillsammans kan medlemsbolagen i One World ta dig till över 675 destinationer världen över. 

När du reser med Iberia kan du göra det i följande biljettklasser:

Economy Class
Economy Class är Iberias billigaste flygbiljetter. Biljetterna finns på alla avgångar och det är viktigt att du bokar i god tid då dessa biljetter är mycket populära.
När du reser på en Economy biljett inom Europa ger Iberia dig möjligheten att köpa hälsosam, fräsch mat till mycket bra priser.

När du flyger på en Economy Class biljett till destinationer utanför Europa har du bland annat alltid tillgång till kuddar, filt, gratis hörlurar, tidningar och filmer. Under flygningen ingår två välkomponerade måltider med tillhörande drycker (öl, vin, läsk, likörer, kaffe och te). Mellan måltiderna erbjuds det snacks samt dryck i snack bar service i längs fram och bak i kabinen.

Business Plus
Business Plus är den ultimata biljetten för dig som uppskattar service, kvalitet och comfort på resan. Här finns allt du behöver för en behaglig resa. Touch screen i stolsryggen framför, egen telefon, eluttag för din dator, gratis hörlurar och tillgång till Iberias snack bar 24 timmar om dygnet. Menyn är designad och framtagen av väl ansedda kockar och vinkännare, allt för resenärens välmående. De nya Business Plus sätena, som är framtagna på Iberias long-haul flygningar, är det mest anmärkningsvärda i de nya kabinerna. Dessa säten kan fällas ut totalt och bli helt platta sängar som är 1.9 meter långa och 66 cm breda.

Header
Subject
Body
Footer