Service ombord


Etihad Airways

Service ombord på Etihad Airways

När du flyger Etihad Airways är du omhändertagen hela vägen. Det är de små sakerna som gör skillnaden mellan en vanlig flygresa och en upplevelse i luften. 

Komfort
För Etihad Airways är det viktigt att du som flyger har det bekvämt. Därför har fokus lags på bekväma, sköna säten där du kan njuta av din resa i lugn och ro. Varva ner genom att se din favorit film eller njuta av Etihads revolutionerande humörsbelysning som kan förändras beroende på ditt rådande humör. Etihad Airways nya flygplan är designade med din komfort och bekvämlighet i åtanke.

Etihad Airways är även kända för sin extremt skickliga och serviceinriktade personal ombord. Kabinpersonalen anses vara bland de bästa i världen och bolaget har anställda från över 100 länder i världen. De talar till och med ditt språk!

Underhållning
Ombord på Etihads nya flotta finns ett brett audio-video-on-demand system. Du har din personliga skärm i stolsryggen framför dig och till ditt förfogande finns över 600 timmar av underhållning i världsklass. Här finns ett stort utbud av filmer, tv-program, dataspel och musik. Du kan även skapa ditt egna personliga underhållningsprogram.

Äta och dricka
Etihad Airways prisade kockar serverar mat från världens alla hörn. Här finns influenser från Europa, Asien och mellanöstern och endast de finaste råvarorna används för att skapa Etihads klassiska menyer. Som resenär har du möjlighet att välja vilken dryck du vill till maten kostnadsfritt, oavsett vilken klass du flyger i. Etihad Airways har många gånger blivit prisade för sitt vinsortiment ombord. Detta betyder att du på din resa kan njuta av kvalitetsviner i världsklass.

Etihad Airways erbjuder också en rad specialmåltider för att passa dina religiösa, kulturella eller medicinska behov. Det finns även specialmat för barn och bebisar. Tänk på att informera om dina speciella önskemål vad gäller mat samtidigt som du bokar din biljett eller minst 24 timmar innan avgång.

Header
Subject
Body
Footer