Unika bokningsklasser


Etihad Airways

När du bokar din flygbiljett med Etihad Airways kan du göra det i tre olika bokningsklasser som ser lite annorlunda ut jämfört med hos andra flygbolag. Här väljer du mellan: Diamond First, Pearl Business och Coral Economy. Oavsett vilken bokningsklass du väljer så kommer du att mötas av förstklassig service.  

Coral Economy class
I Etihad Airways ekonomiklass, Coral Economy, kan du njuta av service i världsklass. Inget flygbolag i världen erbjuder lika mycket benutrymme i motsvarande klass som Etihad Airways. Sätena är ergonomiskt utformade med ordentligt rygg och länd stöd för bästa komfort och går att luta tillbaka ordentligt för en mer naturlig och behaglig resa. Även i ekonomiklass kan du njuta av Etihad Airways revolutionerande humörs belysning där du kan ställa in ljuset allt efter vad som passar ditt tillfälliga humör. 

Som gäst i Coral Economy kan du glädja dig åt över 350 timmar av underhållning i världsklass. Filmer, musik, spel, allt styr du själv på din personliga skärm i stolsryggen framför.

I alla säten finns eluttag och USB portar som gör att du kan koppla upp din dator och arbeta medan du flyger.

Pearl Business Class
Oavsett om du flyger Etihad Airways bokningsklass Pearl Business i affärer eller bara för ditt eget nöjes skull så kommer du att landa på din slutdestination fullt utvilad efter en underbar resa.

Sätena i Pearl Business kan fällas ut 180 grader och fungera som en bekväm, stor säng. För att öka komforten så är varje säte utrustat med individuell belysning och läslampa. Det finns även en inbyggd massagefunktion för att hjälpa dig att slappna av. 

Förutom lyxiga säten innebär Pearl Business stort utbud av underhållning, skön humörsbelysning och förstklassig mat. Etihads prisade kockar tillreder en välsmakande meny med internationella smaker och influenser. Som resenär i Pearl Business kan du välja att äta från Á la carte menyn. Du väljer din mat och dryck från en gedigen meny och upplever förstklassig service från Etihad Airways egna servitörer. 

För dig som behöver jobba ombord så är Etihads Pearl Business säten utrustade med eluttag och USB portar för att du smidigt ska kunna koppla upp din laptop. Några av de nyare flygplanen har även telefoner ombord.

Diamond First Class
Etihad Airways dyraste bokningsklass, Diamond First Class är lyx på en sådan nivå att den måste upplevas för att du ska tro att det är sant. Lyxig inredning, fantastisk underhållning ombord, närmare 2 meters benutrymme, inbyggd massage funktion i sätet och mat i världsklass garanterar att du kommer att få en behaglig resa. Som resenär i Diamond First Class kan du välja att äta från Á la carte menyn. Du väljer din mat och dryck från en gedigen meny och upplever förstklassig service från Etihad Airways egna servitörer. 

I något av Etihad Airways nya A340 – 500 flygplan upplever du den yttersta lyxen. Här kan du välja om du vill bo i en av våra sviter. Sätena kan roteras 180 grader och fungerar lika perfekt för en stillsam middag eller ett affärsmöte som för att sova. Inne i sviten finns även tillgång till minibar, klädkammare, tidningar och mycket mer.

På utvalda destinationer kommer även en privat chaufför och skjutsar dig till och från flygplatsen vid både start och slutdestination. 

Header
Subject
Body
Footer