Czech Airlines - Flygbolaget som är bäst på att passa tiden


Czech Airlines

Czech Airlines är Tjeckiens nationella flygbolag och bildades 1923. Från landets huvudstad Prag flyger Czech Airlines till de flesta av Europas huvudstäder, till Nordamerika, främre Asien och Nordafrika. Totalt flyger Czech Airlines till 135 destinationer i 48 länder. Czech Airlines erbjuder 12 direktflyg per vecka mellan Stockholm och Prag. Under sommaren 2008 introducerar Czech Airlines sex nya destinationer bland annat Damascus Strasbourg och Rostov-on-Don.

Czech Airlines har under åren vunnit en mängd prestigefyllda priser. Bland annat utsågs bolaget till ”Det bästa flygbolaget i Centraleuropa” under 2007 och har också två år i rad vunnit priset för bästa flygbolag i Östeuropa.

Vad gäller punktlighet har Czech Airlines länge legat i toppen som ett av de flygbolag som är bäst på att passa start och landningstider och under 2007 nådde de äntligen första placeringen och är utav Europas 26 största flygbolag det mest punktliga. Czech Airlines är också känt för sin trevliga personal, erfarna piloter, goda mat och traditionella Tjeckiska gästfrihet.

Header
Subject
Body
Footer