Fes (Fez)

Billiga flyg till Fes (Fez)

Upplev förtrollande Fes. Vi har billiga flyg här på Supersavertravel! Fes är känt som en av kejsarstäderna och är den äldsta och näst största staden i Marocko. Staden är uppdelad i två områden, den gamla och den nya delen, vilket skapar en mystisk och spännande mix av gammal islamistisk tradition och ny franskinfluerad kultur. Människorna i Fes är otroligt trevliga och gästvänliga och det är inte ovanligt att bli hembjuden på te eller en bit marockansk mat. Fes är för dig som vill uppleva både gammal och ny kultur i en stad fylld av färg och liv!

Supersavertravel har samlat de billigaste resorna för dig som vill besöka mystiska Fes. Sök och jämför bland hundratals flygbolag för att hitta den perfekta resan för just dig! Vi har samlat de billigaste resorna till Fes nedan men om du vill söka efter andra datum för din resa kan du enkelt göra det i fältet till vänster.

1. Vill du spara både tid och pengar kan du söka och jämföra över 300 000 billiga hotell i alla klasser på Supersavertravel! 

2. Du vet väl att du även kan hyra bil via oss?

3. Gilla Supersavertravel på Facebook - för dig som älskar resor lika mycket som oss!

Resor från Till Pris     Avresa Hemresa
Stockholm Fes (Fez) 3 562 SEK     19 dec 5 jan
Stockholm Fes (Fez) 10 474 SEK     11 nov 18 nov
Stockholm Fes (Fez) 11 582 SEK     9 nov 16 nov
Stockholm Fes (Fez) 19 154 SEK     8 nov 15 nov
Stockholm Fes (Fez) 20 141 SEK     7 nov 14 nov

Billiga flyg till Fes (Fez)

Header
Subject
Body
Footer