Vi använder cookies så du får en bättre tjänst. Om cookies.

Personuppgiftspolicy vid nyhetsbrev och marknadsföring


Personuppgiftspolicy vid nyhetsbrev och marknadsföring

Supersavertravel tillämpar personuppgiftslagen (1998:204). Genom att köpa en tjänst/produkt eller registrera dina uppgifter hos oss samtycker du till att vi får behandla uppgifterna för angivna ändamål.

Med personuppgifter avses all information om en person som lagrats i någon form. Detta innefattar t.ex. ditt namn, mejl- och postadress, telefonnummer, faktura- och kontoinformation samt övrig information som du lämnar om dig och din familj i samband med att du skapar en profil eller registrerar dig hos oss.

De uppgifter du lämnar till Supersavertravel på webbplatsen används för administration och för att kunna upprätthålla en hög service till våra kunder. Uppgifterna används för att kunna leverera den tjänst du beställt, förse dig med efterfrågade produkter, informera om nyheter och tävlingar, skicka ut vårt nyhetsbrev, skicka ut marknadsföring och erbjudanden eller tillhandahålla annan information som vi anser att du kan vara intresserad av. Informationen används även för statistik och förbättring av webbplatsens innehåll och för uppdatering av våra databaser.

Personuppgifter som rör kontoinformation i samband med betalning av våra produkter/tjänster behandlas endast för att genomföra ditt köp och lämnas endast ut till tredje part om det behövs för att genomföra och administrera din betalning samt för att kunna ta betalt för din bokning.

Supersavertravel ingår i en koncern där European Travel Interactive är moderbolag. Supersavertravel förbehåller sig rätten att fritt behandla samt överlåta uppgifterna inom koncernen. Supersavertravel förbehåller sig rätten att fritt överlåta uppgifterna till tredje part vid försäljning eller köp av bolag eller tillgångar, eller om European Travel Interactive, annat bolag inom koncernen, eller tillgångar inom koncernen förvärvas av tredje part och personuppgifterna kommer att vara en av de överförda tillgångarna.

Uppgifterna kan komma att delas med våra samarbetspartners och andra medverkande som arbetar på uppdrag av Supersavertravel, t.ex. underleverantörer i syfte att fullgöra avtal mellan användare och Supersavertravel.

Vidare kan vi komma att lämna uppgifterna till tredje part för marknadsföring eller i syfte att uppfylla en rättslig skyldighet eller om så krävs enligt lag eller domstolsbeslut.

Personuppgifter som du lämnat till oss på webbplatsen och som inte är hänförliga till dig själv, exempelvis information om familjemedlemmar och vänner inför bokning av tjänster eller medlemskap på tjänsten "Mina sidor", kommer endast att lagras för ditt privata syfte. Detta innebär att Supersavertravel inte kommer att använda dessa uppgifter för att ta kontakt med berörda personer eller på annat sätt begagna sig av informationen.

Du ansvarar själv för att uppgifterna uppdateras på webbplatsen eller genom att kontakta Supersavertravel. Om du vill uppdatera, korrigera lämnade uppgifter eller har frågor eller synpunkter som rör våra tjänster, den information vi samlar in eller dina rättigheter är du välkommen att kontakta oss på adressen www.supersavertravel.se.

Header
Subject
Body
Footer